З палаючого підвалу багатоповерхівки у Рівному витягнули безхатченка

2153 0

Ми у соцмережах:

З палаючого підвалу багатоповерхівки у Рівному витягнули безхатченка

Близько 19.00, 31 травня, на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у дев'ятиповерховому житловому будинку в місті Рівне на вулиці В. Дивізії.

На місце виклику було направлено два чергових відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить у підвалі будинку. Рятувальники у захисних спецзасобах увійшли в задимлений підвал, де за метрів п'ятнадцять від входу виявили чоловіка, який спав на підлозі. Його негайно вивесли на свіже повітря та привели до тями.

Виявилися, що це чоловік без постійного місця проживання. За зовнішніми ознаками він був у стані алкогольного сп'яніння. На місце пожежі приїхала бригади швидкої, проте чоловік від огляду медиків відмовився та зник у невідомому напрямку.

Вогнем було знищено сміття та одяг врятованого безхатька. Очевидно чоловік перебуваючи у нетверезому стані курив, а коли заснув випустив недопалок від чого загорілися речі та сміття.

За повідомленням ГУ ДСНС у Рівненській області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також