З п`ятьма воїнами попрощались на Рівненщині

2283 0

Ми у соцмережах:

З п`ятьма воїнами попрощались на Рівненщині

Рідні, побратими та земляки віддали останню шану воїнам: Олександру Савіну та Євгену Христичу з Рівного, Петру Ревуті з Клеванської громади, Сергію Мостипану з Сарн та дубенчанину Руслану Редьку.

Олександр Савін народився 11 травня 2000 року у Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №1 та здобув фах IT-програмування у Березнівському вищому професійному училищі.

У травні 2021 року Олександр пішов на строкову службу в армію, а вже у вересні 2021 року підписав контракт із Збройними силами України. З 2022 року чоловік захищав Україну в найгарячіших точках.
21 вересня солдат загинув під час виконання бойового завдання у Курській області Росії.

Євген Христич народився 18 серпня 1979 року у Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №15 та радіотехнічне училище за спеціальністю «Монтажник радіоапаратури та приладів», пройшов строкову службу.
Упродовж 2015-2016 років брав участь в бойових діях на Сході країни, нагороджений медалями і відзнаками президента України.
У перші дні повномасштабного вторгнення Євген став на захист держави. 4 лютого солдат загинув на Авдіївському напрямку.

Петро Ревута народився у 1999 році. Житель селища Оржів. Молодий захисник загинув 7 вересня на Донецькому напрямку.

Сергій Мостипан - житель міста Сарни.
Працював різноробочим. У червні 2023 року був призваний до лав ЗСУ та проходив службу у військовій частині спеціального призначення, де обіймав посаду помічника кулеметника. Під час бойових дій у Донецькій області з 14 січня 46-річний воїн вважався безвісти зниклим. На жаль, після проведення експертизи було підтверджено загибель військовослужбовця. У Героя залишилися мама та сестра.

Руслан Редько народився у 1967 році. Житель міста Дубно. Чоловік навчався у восьмій школі, далі закінчив Мирогощанський аграрний коледж.
У ЗСУ воїн служив на посаді стрільця-помічника гранатометника стрілецького відділення. 26 вересня він загинув на Харківщині.

Щирі співчуття рідним та близьким.
Вічна та світла пам'ять воїнам. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також