З «Рівнеазоту» Фірташа стягнули борги із зарплати

1577 0

Ми у соцмережах:

З «Рівнеазоту»  Фірташа стягнули борги із зарплати

5 млн грн стягнули з арештованих рахунків ПрАТ «Рівнеазот» українського олігарха Дмитра Фірташа державні виконавці Рівненського міського відділу ДВС в червні 2018 року.

З них 4, 5 млн грн. - перерахували на користь 218 працівників для погашення заборгованості із заробітної плати.

Для стягнення коштів державні виконавці вживали заходи примусового виконання в порядку визначеному ЗУ «Про виконавче провадження», тобто, арештували все майно та кошти належні боржнику, описали 145 одиниць транспортних засобів та спецтехніки, попередили керівництво боржника про подальше вилучення описаної техніки (в першу чергу такої яка незадіяна у виробництві тобто службового транспорту посадових осіб), а також керівника підприємства попередили про застосування до нього обмеження в праві виїзду за кордон.

Зазначимо, що на виконанні у Рівненському міському відділі державної виконавчої служби перебуває зведене виконавче провадження по стягненню заборгованостей із ПрАТ «Рівнеазот», в тому числі по стягненню заборгованостей по заробітній платі на користь фізичних осіб - 699 виконавчих проваджень на загальну суму 19 млн грн, з яких фактично виконано 533 виконавчих документа на загальну суму 15, 4 млн грн.

На сьогоднішній день на Рівненщині борг підприємств перед співробітниками становить 11,5 млн грн. В органах виконавчої служби Головного територіального управління юстиції на виконанні перебуває 1362 виконавчих документи. Про це повідомив сьогодні начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Микола Станіщук.  Серед найбільших боржників – ПАТ «Рівнеазот» із сумою боргу 3, 5 млн грн, ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» – 5,7 млн грн, ДП «Проектно-вишукувальний інститут «Рівнедіпроводгосп» – 1 млн грн. Загалом станом на 1 червня в області нараховується сім підприємств-боржників


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також