З Рівненщини відправили майже 200 тисяч проднаборів на Чернігівщину

560 0

Ми у соцмережах:

З Рівненщини відправили майже 200 тисяч проднаборів на Чернігівщину

Рівненщина продовжує допомагати людям, які донині відчувають що таке жахи війни. На постраждалу Чернігівщину вже відправили 198 902 продовольчих набори.

- Наша область тримає «шефство» над Чернігівською областю. Вантажі із Рівненщини доставляються до гуманітарного хабу Чернігівської ОВА. Звідти продукти направляються до точок видачі. Таких десятки по всій Чернігівській області, тільки у місті Чернігів їх 22. Жителі приходять із паспортом, що підтверджує прописку. Та отримують продуктовий пакет. Маломобільним групам населення набори розвозять співробітники терцентрів. Українці своїх в біді не лишають. Пліч-о-пліч до кінця. До перемоги, - розповідає Віталій Коваль, начальник Рівненської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, пакет складається з базових продуктів - крупа, борошно, цукор, консервація, яка призначена для того, щоб в постраждалій від нападу окупанта області людина могла взяти цей пакет і використати його, принаймні, на кілька тижнів харчування. Склад кожного набору відповідає переліку, вказаному в постанові уряду. Транспортують гуманітарну допомогу автомобільним транспортом та залізницею.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також