З Рівного до Львова і Києва тепер можна дістатися автобусом: запрацював перевізник

2003 0

Ми у соцмережах:

З Рівного до Львова і Києва тепер можна дістатися автобусом: запрацював перевізник

Автобусний оператор FlixBus відкрив продаж на автобусні лінії між українськими містами. Рівне увійшло до їх числа.

 Як повідомила прес-служба компанії, передає «Інтерфакс», запускаються напрямки: 

Київ - Одеса – Затока; 
Київ - Житомир - Рівне – Львів (і назад);
Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне - Львів – Ужгород (і назад).
Пасажири можуть забронювати квитки на сайті FlixBus, у мобільному застосунку та офлайн-касах продажу квитків.
Зазначається, що нові лінії запущено в партнерстві з автобусним партнером FlixBus - компанією Euroclub. Автобуси зберегли оригінальне брендування Euroclub і мають зелені наклейки "In copperation with FlixBus", за якими їх можна буде ідентифікувати на автобусних зупинках.
Автобуси, які працюють на маршрутах - Mercedes, Man і Neoplan. Середній вік автобусів - шість років. Вони обладнані кондиціонерами, розетками, в салонах є Wi-Fi, туалети.
Лінія Київ - Одеса - Затока, зокрема, відправляється тричі на тиждень: у п'ятницю, суботу та неділю з Києва о 22:50 із прибуттям о 6:00 до Одеси і 7:50 до Затоки. У зворотному напрямку автобус вирушає в суботу, неділю та понеділок о 19:00 із Затоки, о 20:50 робить зупинку в Одесі, о 4:10 прибуває до Києва.
Лінія Київ - Львів курсуватиме щоденно з відправленням о 7:50 із Києва та прибуттям о 15:00 до Львова. Назад автобус виїжджає о 10:00 зі Львова і прибуває о 17:00 до Києва. Зупинки також будуть у Житомирі та Рівному.
Маршрут Київ - Ужгород працюватиме на запущеній раніше лінії Київ - Відень, яка курсує двічі на тиждень: у середу і суботу автобус вирушає з Києва о 7:50 і прибуває до Ужгорода о 21:25 із зупинками у Житомирі, Новоград-Волинському, Рівному та Львові. Назад автобус виїжджає у понеділок і п'ятницю о 4:00 із Ужгорода та прибуває о 15:55 до Києва.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також