З робітниками Домобудівного комбінату зустрівся Віктор ШАКИРЗЯН, обговорили перспективи співпраці

896 0

Ми у соцмережах:

З робітниками Домобудівного комбінату зустрівся Віктор ШАКИРЗЯН, обговорили перспективи співпраці

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян відвідав Рівненський домобудівний комбінат - найпотужніше підприємство на ринку виробництва високоякісних матеріалів для будівництва у Західному регіоні України.

 Віктор Шакирзян, поспілкувався з керівництвом та працівниками підприємства. А також, оглянув виробничі потужності Рівненського ДБК. За словами кандидата на посаду міського голови Рівного:

-          Подібні підприємства є своєрідними флагманами на які мають орієнтуватися інші компанії, зокрема у організації процесу виробництва і постійному розвитку. Для економічного зростання міста вони мають визначальне значення. А, отже, дії муніципальної влади міста Рівного мають бути спрямовані на тісну співпрацю і всебічну підтримку таких виробничих підприємств, як ДБК. Маємо, також, спільно поширювати досвід цього підприємства для інших виробників та разом з соціально відповідальним бізнесом реалізовувати проекти, щоб покращувати умови праці і життя в місті Рівному для висококваліфікованих працівників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також