З вересня у частині багатоповерхівок Рівного обмежать години роботи ліфтів через боржників

2907 3

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У будинках, які обслуговує товариство «Рівне Дім Сервіс», з першого вересня обмежать години роботу ліфтів через заборгованості. Так, від неділі ліфти працюватимуть лише з шостої до дев’ятої вранці та з 18:00 до 21:00 ввечері. Про це товариство днями почало попереджати рівнян відповідними оголошеннями у під’їздах багатоповерхівок.

фото - Nadia Malafeevs'ka‎

У повідомленнях «Рівне Дім Сервіс» зауважує, що товариство надає послуги в межах отриманих коштів від споживачів, а оскільки надходження від мешканців будинків не покривають витрат підприємства на обслуговування ліфтів, то вони змушені обмежувати години їхньої роботи. Товариство відновить нормальну роботу ліфтів лише після того, як працівники виконавчої служби стягнуть з боржників суми заборгованостей.

З приводу обмеження годин роботи ліфтів рівняни висловлюють свої невдоволення у спільноті «Вилка Мікс Рівне». Оскільки є у багатоповерхівках живуть мами з малими дітьми, люди з інвалідністю, які живуть на поверхах, і за потреби вийти на вулицю чи у магазин їм важко буде спускатися на перший без ліфта. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також