З забудовника хочуть стягнути майже 350 тисяч гривень

913 0

Ми у соцмережах:

З забудовника хочуть стягнути майже 350 тисяч гривень

Господарський суд Рівненської області підтвердив законність вимог Рівненської місцевої прокуратури про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю до міського бюджету майже 350 тис грн збитків у формі упущеної вигоди.

Прокурори з’ясували, що управління державної-будівельної інспекції у Рівненській області зареєструвало декларацію замовника будівництва про готовність до експлуатації об’єкта нерухомості, розташованого в на вулиці Дубенській у Рівному.  Водночас, замовник будівництва-товариство з обмеженою відповідальністю, порушуючи вимоги містобудівного законодавства, не уклав з міською радою договір щодо пайової участі у розвитку інфраструктури м.Рівне, відповідно коштів пайової участі у сумі 350 тис грн до місцевого бюджету не сплатив.

Рівненська місцева прокуратура в інтересах міської ради пред’явила позов про стягнення із забудовника збитків у формі упущеної вигоди на зазначену суму, який у квітні цього року судом задоволено. До бюджету м.Рівне надійде майже 350 тис грн, які будуть спрямовані на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури обласного центру. Судове рішення ще не набуло чинності, отож назву фірми-забудовника прокурори не називають. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також