За бідного корейця замовте слово…

1770 0

Ми у соцмережах:

За бідного корейця замовте слово…

Корейські інвестори, з якими три роки тому міська влада підписала угоду, уже сумніваються, чи хочуть запроваджувати у Рівному «електронний квиток» — після скандалу на минулій сесії міськради.

кореец МСТ Глобал инк Роман Чокан, директор «МСТ Рівне»:

— Те, що сталося, не вкладається у мене в голові. Невже не можна було проявити хоч трохи поваги до іноземного гостя і кілька хвилин його послухати? Тим більше, що я заздалегідь подав заяву секретарю міськради Сергію Паладійчуку з проханням дозволити виступити мені та представнику «МСТ Глобал інк.». Натомість отримали отакий нелюб'язний прийом — наші партнери були просто шоковані. Про розірвання угоди поки не йдеться. Але тепер більше уваги приділимо іншим містам. А за Рівне візьмемося в останню чергу — якщо проситиме.
Володимир Хомко, міський голова Рівного:
— По-перше, ніхто в Україні ще не знає, що з цим робити. Тому уряд створив комісію, до якої увійшли представники від кожного міста — вони мають розробити дорожню карту, як впроваджувати електронний квиток. Проти корейців нічого особисто не маю. Але мене тривожить один пункт, який є у тій угоді: в разі свого заходу в Рівне вони вимагають, щоб більше ніхто сюди не приходив. А якщо потім буде якась інша пропозиція?
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також