За борги описали майно авторемзаводу

1304 0

Ми у соцмережах:

За борги описали майно авторемзаводу

Цього тижня у Рівному працює виконавча група із ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати з ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод».

Державні виконавці описали належне авторемзаводу майно для погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам.

Описали  трансформаторну підстанцію, очисні споруди, станцію пожежогасіння та ацетиленову станцію, козловий кран та шість транспортних засобів підприємства. В подальшому щодо описаного майна проведуть експертизу і оцінку. Після цього воно буде виставлене на продаж через електронну систему продажу арештованого майна СЕТАМ, – розповів керівник виконавчої групи, старший державний виконавець відділу примусового виконання рішень Департаменту Державної виконавчої Міністерства юстиції Іван Кошкер.

У Рівненському міському відділі ДВС Головного територіального управління юстиції у Рівненській області перебуває 1032 виконавчих провадження із стягнення заборгованості з виплати заробітної плати з ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» на загальну суму 5,7 мільйона гривень. За даними Міністерства юстиції, підприємство також входить до числа найбільших боржників з виплати зарплати по Україні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також