За чотири роки в Костополі не знайшли винного у вбивстві

1919 1

Ми у соцмережах:

За чотири роки в Костополі не знайшли винного у вбивстві

Сьогодні минуло чотири роки відтоді, як на день святого Валентина в Костополі загинула від ножового поранення 33-річна рівнянка Наталія. Вироку у цій справі немає й досі.

Того дня жінка гостювала в Костополі у свого знайомого Олега Мельника. Вони удвох та ще одна пара вирішили святкували разом. Випили пляшку горілки, й невдовзі гості пішли додому. Безпосередніх свідків того, що відбувалося далі, не було. Близько третьої години ночі між Наталією та Олегом нібито виник конфлікт, і жінка з ножовим пораненням упала. Олег покликав на допомогу свою матір, яка спала в іншій кімнаті, вони викликали швидку допомогу, але медпрацівники лише констатували смерть Наталії.

Олег стверджував, що Наталія сама заподіяла собі смерть. Але подальше розслідування показало, що такого бути не могло, відтак було відкрито провадження за статтею про умисне вбивство, підозру у його вчиненні оголосили Олегові Мельнику. Він своєї вини не визнав, а хто вбив Наталію – свідчити відмовився. На час розслідування та суду він перебував на підписці про невиїзд.

Потерпілій, матері Наталії Галині Максимчук, повідомили про оголошення вироку в Костопільському районному суді, який розглядав справу, на 12 лютого 2018 року. Проте того дня із запізненням майже на годину від призначеної суд лише надав підсудному останнє слово, яке той проголосив менш як за хвилину. Суд пішов в нарадчу кімнату, повідомивши попередню дату оголошення вироку: 14 лютого, саме в річницю трагедії.

Потерпіла та родичі загиблої обурювалися, підозрюючи, що вирок не оголосили нібито через відсутність на суді державного обвинувача, Олександра Станкевича з прокуратури Рівненської області. У прокуратурі стверджують, що прокурор насправді був присутній. Але й сьогодні, 14 лютого, оголошення вироку спочатку перенесли ще на дві години, а потім – на наступний день. Галина Максимчук каже, що їй в районному суді нічого не повідомили про причини зволікань і що вона не впевнена, чи й 15 лютого вирок у чотирирічній справі про вбивство її дочки нарешті буде оголошено 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також