За державну зраду отримав 7 років позбавлення волі

1809 0

Ми у соцмережах:

За державну зраду отримав 7 років позбавлення волі

На Рівненщині за вчинення державної зради та диверсії засуджено місцевого мешканця Олексія Масленнікова. На кримінальну стежину він став ще у 2013 році, коли вперше скоїв злочин, вчинивши розбійний напад на поштове відділення та отримав покарання - позбавлення волі на строк 2 роки 6 місяців.

Оперативники спецслужби встановили, що раніше засуджений 22-річний місцевий мешканець звернувся до ватажків терористичної організації «ДНР» із пропозицією здійснити вибухи та інші дії для дестабілізації суспільної ситуації на території області. Відповідне відеозвернення чоловік надіслав бойовикам через Інтернет. Листуючись нібито з представниками незаконних збройних формувань, він повідомив про підготовку вибуху на Рівненській АЕС.  Завдяки злагодженим діям та вчасно вжитим заходам реагування правоохоронці запобігли диверсійній діяльності та затримали зловмисника.

Прес-центр СБ України повідомив, що Костопільський районний суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 та ст. 113 Кримінального кодексу України, та призначив покарання - сім  з половиною років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також