За добу на дорогах зупинили ще 8 п’яних водіїв

1093 0

Ми у соцмережах:

За добу на дорогах зупинили ще 8 п’яних водіїв

Упродовж доби патрульні склали 8 протоколів за керування в стані сп'яніння – шість за ніч і два - за день.

Близько опівночі під час патрулювання на вулиці Соборній у Рівному патрульні помітили автомобіль ВАЗ та вирішили його зупинити. До поліції надійшла інформація, що цей транспортний засіб міг бути причетний до вчинення ДТП зі зникненням.

Під час спілкування з 39-річним водієм патрульні з'ясували, що цей водій був позбавлений права керування за пияцтво. Патрульні виявили білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за ч.3 ст.130 (повторне керування в стані сп’яніння, по відмові).

А під ранок від небайдужих рівнян патрульним надійшло повідомлення про те, що біля одного із розважальних закладів знаходиться автомобіль, за кермом якого перебуває водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульні вирішили перевірити інформацію, тож легковий автомобіль марки «Тойота» зупинили на вулиці Богоявленській. Водій намагався уникнути відповідальності , пересівши з водійського сидіння на пасажирське.

Патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. На місці зупинки транспортного засобу 25-річному водієві запропонували пройти медичний огляд з метою визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора Драгер. Від проходження медичного огляду на місці він відмовився у присутності двох свідків та побажав пройти такий огляд в медичному закладі. Висновок – 1,83 проміле. На водія склали протокол за керування в стані сп’яніння та відсторонили від водіння транспортним засобом.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також