За добу на «гарячу лінію» надійшло десяток звернень щодо нелегальних АЗС

2156 0

Ми у соцмережах:

За добу на «гарячу лінію» надійшло десяток звернень щодо нелегальних АЗС

В Рівненській ОДА запустили «гарячу лінію» 0-800-500-078, на яку кожен житель області може повідомити про функціонування нелегальних автозаправок у своєму населеному пункті.

Минула доба від старту «гарячої лінії». Суспільне поцікавилось, чи повідомляють люди про нелегальні заправки. Чи були уже дзвінки – запитали в керівника обласного контактного центру Василя Куриласа.

На фото Василь Курилас

– Так, інформація надходить, було вже десяток звернень, більшість – анонімні. Є, наприклад, повідомленні про АЗС у Клевані, Рівному, на «корецькій трасі» в напрямку Рівного. Є повідомлення такого плану, що «не чекайте дзвінків, відкрийте сайт perevirazs.info. На цьому сайті 50 заправок по області приблизно, а це взагалі всеукраїнська мапа. Я передаю цю інформацію відповідальному заступнику голови ОДА Ігорю Тимошенку, він, відповідно, передає це голові і правоохоронним органам, сказав Василь Курилас.

ДФС в Рівненській обалсті повідомила Суспільне про те, що упродовж 2018-го року та 9-ти місяців 2019-го було встановлено 15 фактів реалізації паливно-мастильних матеріалів без дозвільних документів. В результаті заходів вилучено 127 тонн пального орієнтовною вартістю 3,7 мільйона гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також