На Рівненщині поліція почала карати тих, хто порушує карантин

2014 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині поліція почала карати тих, хто порушує карантин

На Рівненщині поліцейські проводять відпрацювання щодо дотримання карантинних заходів.

Згідно із внесеними змінами до постанови Кабінету Міністрів України, які передбачають карантинні обмеження відповідно до рівнів епідемічної небезпеки, поліцейські посилюють заходи за дотриманням санітарного законодавства закладами торгівлі та харчування, побутового обслуговування та перевізниками зокрема.

Відповідно до нововведень на Рівненщині, яка наразі відноситься до помаранчевої зони, забороняється робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання із надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Поліцейські у складі мобільних груп спільно із працівниками Держпродспоживслужби впродовж минулої доби перевірили 220 закладів громадського харчування щодо дотримання ними режиму роботи та правил карантину щодо людей. За результатами рейдів виявлено та задокументовано дев’ять порушень. У Рівному поліцейські склали адміністративні матеріали за статтею 44-3 КУпАП на власника та адміністратора двох закладів на вулиці Соборній, які працювали із порушенням режиму роботи та маскового режиму.

Із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19 на Рівненщині зареєстровано 4282 повідомлення про порушення правил карантину, складено 514 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП, із яких 179 — розглянуті судами, а за 35 — накладено штраф на суму 596 700 гривень.

Поліцейські у межах наданих їм повноважень забезпечують виконання необхідних профілактичних, карантинних заходів і наголошують громадянам та суб’єктам господарювання на суворому дотриманні встановлених обмежень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також