За добу шахраї видурили в жителів Рівненщини понад 100 тисяч гривень

1682 0

Ми у соцмережах:

За добу шахраї видурили в жителів Рівненщини понад 100 тисяч гривень

За минулу добу поліцейські територіальних підрозділів зареєстрували 14 кримінальних проваджень за фактами заволодіння чужим майном шляхом обману.

До поліції звернулася 31-річна жителька селища Клевань. Вона розповіла, що у пошуку підробітку в інтернеті вона втратила кошти.

Під час реєстрації в онлайн-компанії сплатила внесок у розмірі трьох тисяч гривень за отримання «VIP-3» пакету. Втім, аби заробляти в день значно більше — придбала іще один пакет «VIP-5» за понад 9 тисяч гривень.

Крім того, шахраї обманули і 24-річну жительку села Воронки.  Їй надійшло повідомлення про отримання соціальної допомоги - «Вам нараховано 13 800 гривень, отримати за посиланням». Жінка перейшла на сайт і ввела дані банківської карти. Замість нарахування відбулося списання коштів у сумі 16 789 гривень.

Житель села Колоденка, купуючи взуття, переказав 9400 гривень невідомому продавцю, однак товар йому так і не відправили, а гроші не повернули.

За усіма фактами поліцейські територіальних підрозділів проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 190 КК України.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також