За добу - сім фактів зберігання наркотиків

1160 0

Ми у соцмережах:

За добу - сім фактів зберігання наркотиків

Марихуану, метамфетамін, первітин, субітекс і приладдя для вживання наркотичних засобів вилучили поліцейські у чотирьох жителів районів та в трьох рівнян.

Під час  обшуків дубенські поліцейські у будинку 42-річного млинівчанина вилучили 300 грамів марихуани, вторинну наркосировину макової соломки, з якої виготовляли опій, та речовину із різким запахом ацетону, а працівники Млинівського відділення поліції у 29-річного жителя району — канабіс. Чоловіки обоє раніше судимі: один — за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, а інший — за крадіжки.

Крім того, під час патрулювання інспектори секторів реагування патрульної поліції Острозького відділу та Здолбунівського відділення виявили під час поверхневої перевірки у 39-річного острожанина поліетиленовий пакетик із марихуаною вагою майже 50 грамів, а у 31-річного здолбунівчанина — два паперових згортки із первітином.

У поле зору дільничних офіцерів поліції під час обходу адміністративних дільниць потрапили двоє рівнян. На вулиці Грушевського у 30-річного молодика виявили субітекс, а на вулиці Соборній у 34-річного чоловіка — марихуану.

Також патрульні поліцейські на вулиці Будівельників під час поверхневої перевірки у 34-річного жителя Рівного виявили пакетик із білою речовиною, схожою на метамфетамін, та прилад для його вживання.

Усе вилучене відправлено для проведення експертизи до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої прийматимуться відповідні рішення. За усіма фактами незаконного зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин тривають досудові розслідування. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також