За два дні Трійці на Рівненщині втопилися семеро відпочивальників

6671 0

Ми у соцмережах:

Озеро у Вербівці Дубровицького району

Зелені свята в області не пройшли спокійно. На «диких» пляжах та у власних копанках загинуло шість жителів Рівненщини та один тернополянин.

На перший день Трійці, 16 червня, втонули п’ятеро чоловіків: 69-річний в озері у Млині Зарічненського району, 43-річний у копанці у Підлісному Дубровицького району, 61-річний у копанці у Корецькому районі, 27-річний тернополянин у ставку Голубів Дубенського району та 47-річний у водоймі у Сарненському районі.

Вчора утонули також чоловіки: 23-річний в озері села Вербівки Дубровицького району т 41-річний в озері в Остках Рокитнівського району.

За словами начальника обласної рятувальної служби на водних об’єктах Анатолія Якимчука, триває слідство, яке має встановити точні обставини трагедій, проте практично усі утопленики відпочивали у компаніях на берегах водойм та випивали. Окрім того, усі водойми, де трапилися трагедії, не пристосовані до безпечного відпочинку людей: там не обстежено дно та немає рятувальників.

З початку року на Рівненщині вже зафіксовано 23 утоплення, на шість менше, аніж на той час торік. Минулого року, до слова, на Трійцю на Рівненщині втонуло десятеро людей.

Нагадаємо, що в області є 18 сертифікованих пляжів, де працюють рятувальники. Анатолій Якимчук закликає рівнян відпочивати на безпечних пляжах, не йти у воду напідпитку та стежити за дітьми.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також