Рівнянин наліпив плакат «марні» на автомобілі ООН

1202 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин наліпив плакат «марні» на автомобілі ООН

Фотограф та активіст з Рівного, а нині - киянин Йосип Гусак продає частину плаката Useless, який він наліпив на автомобілі ООН в Києві, щоб вказати на бездіяльність організація після підриву Каховської ГЕС. Ціна – два Land Cruiser.

Про це Йосип повідомив на своїй сторінці в інстаграмі, повідомляє Район. Культура.

«Привіт, я Йосип. Ви можете знати мене завдяки акції Useless. У мене лишилась остання буква U з автомобільних плакатів. Готовий продати її, плюс фото «мічених» машин ООН з автографом. Ціна – два білих лендкрузера. Давайте доведемо, що ваші автомобілі можуть бути корисними!» йдеться у дописі.

 

 

Отримані броньовані автівки художник пропонує передати на потреби ЗСУ і обіцяє за нагоди показати їх у роботі на фронті. 

Нагадаємо, що росіяни підірвали Каховську ГЕС вночі 6 червня, а вранці у твіттері ООН зʼявився допис про день російської мови, що обурило українців. У відповідь на це наступного дня після підриву ГЕС фотограф приклеїв на припарковану машину ООН у Києві плакат із написом Useless, що означає – нікчемні.

10 червня фотограф повідомив, що отримав протокол про адміністративне порушення за ст. 173-1 КУпАП — Поширювання неправдивих чуток. Ця стаття тягне за собою накладення штрафу або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням 20% заробітку.

А 20 червня Йосип зазначив, що суд у його справі призначили на 29 вересня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також