За кермом вантажівки Віктор Шакирзян відкрив дорогу

9094 0

Ми у соцмережах:

За кермом вантажівки Віктор Шакирзян відкрив дорогу

Сьогодні, 20 листопада, у Рівному з’явилась нова вулиця під назвою Каштанова. Вона буде з’єднувати вулиці Студентську та Чорновола. Тут голова «Рівне Разом» Віктор Шакирзян збудував нову дорогу з просторими тротуарами та велодоріжками.

За словами ініціатора будівництва дороги Віктора Шакирзяна, для нової дороги не витратили жодної гривні з місцевого бюджету. Головною метою було розвантажити сусідню вулицю, яка в години пік стає осередком заторів і дорожньо-транспортних пригод.

«Багато людей дякують мені, як ініціатору, а я хочу подякувати своїй команді, з якою ми змінюємо Рівне на краще. Ми старались, аби все було швидко і якісно. Ця дорога зроблена рівнянами і для рівнян. Нове якісне покриття з розміткою, сучасні велодоріжки та хороше освітлення у темну пору доби – це все заради того, аби не тільки, розвантажити рух на Чорновола та позбавити рівнян багатокілометрових заторів, а зробити їхнє життя комфортнішим. Саме такий вигляд має мати наше місто у майбутньому», - зазначив керівник «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Нову дорогу вже оцінили медики і рятувальники Рівного. Тепер вони зможуть швидше рятувати життя людей.

«Відтепер частина, яка знаходиться на радіозаводі, буде якнайшвидше надавати допомогу для мешканців цих районів, а це, звичайно, врятовані життя людей, збережені матеріальні цінності, і ми надіємось, що це не тільки перший подарунок, надіємось, що влада в майбутньому буде і далі розвивати наше місто», - заступник начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області Олександр Мохрик.

Оцінити нову дорогу, а саме велодоріжки, вже встигли і велосипедисти.

«Ми дуже раді, що цю дорогу побудували, нам часом було дуже важко виїхати з нашого мікрорайону і ми мусили їхати через Чорновола, а це дуже небезпечно і обливають автомобілі. Тепер маємо безпечну, сучасну дорогу. Велодоріжка дуже якісно зроблена, комфортно їхати, відчуваємо себе щасливими людьми з такою, не тільки велодоріжкою, а й пішохідною зоною, новою дорогою. Сподіваємось, що наше місто і далі буде так розвиватися, буде ставати більше велосипедистів, а тому й менше заторів», - каже велоактивіст Андрій Луганський.

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон привітав рівнян з відкриттям нової дороги і зазначив:  “Сьогодні насправді великий день, знаменний день. Наше рідне місто стає ще зручнішим, ще кращим”. Також архієпископ побажав усім жити у мирі і злагоді.  

За словами голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, сьогоднішнє відкриття – це знакова подія для міста.

«Висловлюю подяку, як житель міста Рівного. Ми бачимо сьогодні, як Віктор, не наказово, не з примусу, а просто показує своє відношення до рідного міста і робить хороші справи. Я вітаю нас всіх, це дійсно подія і дай Боже, щоб ця дорога служила багато-багато років, не потребувала гарантійного ремонту і всім працівникам, які безпосередньо працювали, щоб все в них вдавалось і вони пам’ятали, що своїми руками зробили місто кращим», - каже голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

На відкриття нової вулиці прийшов і чинний міський голова Рівного. Володимир Хомко зазначив, що сьогодні останній день його каденцій, тому він прийшов подякувати, не як очільник міста, а як рівнянин.

«Не сумніваюсь, що ця дорога змінить на краще рух транспорту і принесе велику користь і для мешканців цього району і для рівнян. Сьогодні я хотів би подякувати всім, Віктору в першу чергу, і всім, хто долучився до будівництва цієї дороги. Я, як водій, розумію наскільки краще стане їздити з цього боку, я вже й не кажу про тих людей, які добираються зі Здолбунова, з Квасилова, з мікрорайону “На Щасливому”. Я хочу побажати всім, хто буде їздити по цій дорозі, щоб не забували, хто її будував і оцінили цю працю», - зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також