За хабар голова сільради може отримати 10 років ув’язнення

1436 0

Ми у соцмережах:

За хабар голова сільради може отримати 10 років ув’язнення

Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно голови однієї із сільських рад Володимирецького району. Його звинувачують у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Після одержання неправомірної вигоди, у квітні посадовця затримано, а гроші вилучено. Обвинувальний акт скерований для розгляду у Володимирецький районний суд.

Прес служба прокуратури Рівненської області повідомила: досудове слідство встановило, що посадовець вимагав і одержав 12 тис. грн. неправомірної вигоди від приватного підприємця. За це обіцяв сприяння у безперешкодному користуванні земельною Обвинувальний акт скерований для розгляду у Володимирецький районний суд.ділянкою, яка перебуває у комунальній власності сільської ради, під приміщеннями колишнього колгоспу, без укладення відповідного договору. квітні цього року, посадовця затримано, а грошові кошти вилучено. Обвинувальний акт скерований для розгляду у Володимирецький районний суд.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими СУ ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників УСР в Рівненській області ДСР Національної поліції України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте більше: Голова ОТГ на Рівненщині взяв хабар у своєму кабінеті


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також