За халатність можна отримати і «строк»

1701 0

Ми у соцмережах:

За халатність можна отримати і «строк»

Члени виборчої дільниці №59 виборчого округу №156 (село Тайкури Рівенського району), які проводили голосування з виносною скринькою за місцем проживання виборців, допустили помилку. Під час підрахунку голосів члени виборчої дільниці не розписалися у 51-му бюлетені для 51 виборця, який голосував за місцем проживання.

Члени виборчої дільниці №59 виборчого округу №156 (село Тайкури Рівенського району), які проводили голосування з виносною скринькою за місцем проживання виборців, допустили помилку. Під час підрахунку голосів члени виборчої дільниці не розписалися у 51-му бюлетені для 51 виборця, який голосував за місцем проживання. Таким чином, 51 бюлетень довелося визнати недійсним. Із скринькою виходили члени дільничної виборчої комісії від кандидатів Волги, Бойка і Януковича. Спостерігав за голосуванням виборців на дому спостерігач від кандидата Ющенка. Ці члени виборчої комісії, якщо буде доведено присутність умислу в їхніх діях, можуть бути притягнені до кримінальної відповідальності згідно зі статтею 157 ККУ.

Виборець відсвяткував... Поблизу виборчої дільниці №121 виборчого округу №156 (м.Костопіль, приміщення школи №6) у день голосування розгулював виборець із виборчим бюлетенем. При цьому виборець вже відсвяткував своє волевиявлення, оскільки був нетверезим. Члени виборчої комісії намагалися зробити все можливе, щоб виборець все таки використав бюлетень за призначенням і проголосував.

Члени комісії провели тренування Голова дільничної комісії №15 у місті Дубно (157-й виборчий округ) дав вказівку всім членам виборчої комісії запастися ліхтариками на випадок відключення світла. Члени комісії навіть провели тренування — за наказом голови вони ввімкнули свої ліхтарики в той час, як було вимкнуто електричне освітлення дільниці. Експеримент вдався — при світлі ліхтарів було чудово видно все, що діється на дільниці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також