За куріння на вулицях - штраф

1757 0

Ми у соцмережах:

За куріння на вулицях - штраф

За куріння на вулицях в Туреччині ввели штраф $120

 

Міністерство внутрішніх справ Туреччини для запобігання поширенню коронавірусу заборонило куріння в людних місцях по всій країні.

 Це стосується, зокрема, куріння на проспектах, вулицях, зупинках громадського транспорту, а також колективного куріння на робочих місцях,  повідомляє Укрінформ.

 Заборона на куріння спрямована насамперед на забезпечення дотримання громадянами правил носіння захисних масок у громадських місцях, оскільки люди часто опускають їх під час куріння.

Згідно з додатковим циркуляром про «Заходи щодо коронавірусу», куріння забороняється на проспектах, вулицях, площах, у парках, садах, на зупинках громадського транспорту, перелік яких визначатимуть провінційні та районні санітарні комісії.

Заборона на куріння також вводиться для груп людей, зокрема, на пляжах, в зоні для пікніків, перед торговими центрами, офісами та на робочих місцях.

У ресторанах та кафе дозволено курити на терасах або відкритих ділянках біля ресторанів, але не можна збиратися групами перед входом у заклади громадського харчування для колективного куріння.

Стежитимуть за дотриманням нововведення поліцейські та жандарми.

Порушників будуть штрафувати - 900 турецьких лір (близько 120 доларів США). Такий же штраф діє і за відсутність маски.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також