«За межею Covid-19»: у Рівному показали медиків з передової війни з коронавірусом

1113 0

Ми у соцмережах:

 «За межею Covid-19»: у Рівному показали медиків з передової війни з коронавірусом

У Рівному представили фотовиставку зі світлинами знятими в реанімації та інфекційному відділенні Рівненської міської лікарні, де триває боротьба з коронавірусом. Це початок соціального проєкту «За межею Covid-19».

 Соціальний проєкт «За межею Covid-19» представляє собою формування добірок фото та відеоматеріалів, присвячених висвітленню ризиків і труднощів із якими стикаються медики в їхній щоденній професійній діяльності, розміщення їх у соціальних мережах, на сітілайтах та банерах міста.

На заході були присутні міський голова Олександр Третяк.

-          В нас немає багато смертей, летальних випадків. Це говорить про високу професійність лікарів. Коли дивишся на ці світлини, переосмислюєш цінності і власне життя.

За словами організатора виставки онкохірурга Андрія Жильчука, медики мають більший ризик захворіти, оскільки постійно знаходяться в приміщення, де висока концентрація коронавірусу.

Фотовиставка, що включає 40 світлин, презентована у виставковій залі МБК і триватиме до 18 грудня 2020 року (вхід вільний).

Автор фоторобіт Олександр Харват пригадує:

-          Коли вдягнув скафандр, і зайшов до реанімації, замешкався, не міг перші миті фотографувати від вигляду того, яку люди, хворі на коронавірус, страждають і в якому ризику працюють медики.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також