За місяць збудували дорогу

1319 0

Ми у соцмережах:

За місяць збудували дорогу

Дорогу із асфальтованим покриттям замість ґрунтової мають мешканці вулиці Оселя, що в Гощі.

Упродовж місяця тут працювали грейдери, КамАЗи зі щебенем, катки та асфальтоукладачі. На сьогодні капітальне будівництво півкілометрової дороги – на фінішній прямій.

Дорогу будували за спеціальною технологією, залучали лише сучасну техніку та високоякісні матеріали. Спочатку зробили 10-сантиметрову подушку із крупного щебеню. Далі проклали 12 сантиметрів шару із середньозернистого щебеню, після чого проклали асфальтне покриття.  Такий метод потрібен для того, аби дорога не деформувалась та мала належний стан, навіть після довгого функціонування.

На будівництво спрямували 1 мільйон 400 тисяч гривень, з яких 893 тисячі – кошти державного бюджету, решту виділила Гощанська селищна рада.

На сьогодні роботи з будівництва місцевих доріг тривають в багатьох районах, зокрема, Зарічненському, Дубенському, Млинівському, Здоблунівському, Острозькому. А першою здадуть в експлуатацію дорогу в Гощі.

Саме цю ділянку як пріоритетну обрала районна влада. Адже дорога по цій вулиці веде до «західного» массиву, де знаходяться земельні ділянки учасників АТО, а у майбутньому будуть їхні будинки. 

За повідомленням прес-служби РОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також