За мить обірвалися чотири життя

2151 0

Ми у соцмережах:

За мить обірвалися чотири життя

У вівторок між селами Підлужжя та Птича у Дубенському районі загинула родина з Житомира, яка їхала на Львівщину, нібито, щоб там замовити панахиду по комусь з родичів. На трасі Київ-Чоп їхній "Деу-Ланос" зіткнувся в молоковозом ГАЗ, і той перекинувся. Його водій зараз перебуває у лікарні.

ДТП-ПІДЛУЖЖЯ1 …Була одинадцята година тридцять хвилин. За кермом "Деу" перебував 66-річний Олександр Жукотський з Житомира. — Несподівано "ДЕУ" виїхав на праве узбіччя, авто занесло, водій не зміг впоратись з керування, перетнувши дві попутні смуги руху, виїхав на зустрічну та там зіткнувся з молоковозом, той перекинувся, — повідомив "РВ" Павло Луцюк, заступник начальника відділу з розслідування ДТП обласного управління міліції. — За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих, відкрили кримінальне провадження.

Фотоальбом (11 фото):
Вантажівка належить ТзОВ "Укрмолпродукт". Нею керував 34-річний Сергій Грицюк з Дубенського району. Пенсіонер, його дружина, 37-річна донька-лікар Тетяна та дворічна внучка Софія загинули на місці пригоди. Автопригоду міг спричинити або стан здоров'я пенсіонера, бо мав проблеми з серцем, або ж задрімав за кермом, або ж не зміг його втримати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також