За намір виготовляти метамфетамін заплатить штраф

797 0

Ми у соцмережах:

За намір виготовляти метамфетамін заплатить штраф

Відбувся суд над жителем Городка, у якого правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення метамфетаміну. Його визнали винним.

 Прокурорами Рівненської обласної прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у суді під час розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні стосовно 40-річного  жителя Рівненського району, який вчинив злочин, передбачений ч. 1 ст. 313 КК України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2018 року чоловік придбав складові частини обладнання, а також інгредієнти для виготовлення психотропної речовини «метамфетамін». Склав та зберігав пристрій обвинувачений у селі Городок, Рівненського району. У січні 2019 року чоловіка викрили, а обладнання вилучили.

Вироком Залізничного районного суду м. Львова від 15.09.2020 затверджено угоду про визнання винуватості. Чоловіка визнано винним та присуджено максимальну, передбачену санкцією статті,  міру покарання у вигляді штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також