Дебошир з Березного накинувся на поліцейських

1050 0

Ми у соцмережах:

Дебошир з Березного накинувся на поліцейських

Костопільський районний суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 60 діб 32-річного чоловіка, якого підозрюють в заподіянні працівникам поліції тілесних ушкоджень та опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

Нагадаємо, 30 січня цього року у Березному екіпаж патрульної поліції на вулиці Надслучанській виявив припарковане із порушенням ПДР авто. Водій одразу відреагував на зауваження та переїхав у встановлене місце.

В цей час поблизу службового автомобіля зупинився фургон «Peugeot» з якого вийшов водій, житель Березнівської територіальної громади, котрий почав нецензурно висловлюватися на адресу поліцейських та шарпати їх за формений одяг. Провокуючи бійку, вдарив патрульних. А коли чоловіка затримали і помістили до службового авто — ногами вибив бокове скло.

Здолбунівська окружна прокуратура прокуратура встановила, що підозрюваний перебуває на обліку у місцевого лікаря-психіатра. Тому наразі йому призначено ще судово-психіатричну експертизу. Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції №4 м. Березне.

Прокуратура готує апеляційну скаргу на рішення Костопільського районного суду, бо вважає, що підозрюваний має перебувати під вартою.

Читайте також: Лаявся і вибив скло поліцейського авто: на Березнівщині затримали дебошира 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також