За напад на жителя Рівненщини - 12 років за ґратами

775 0

Ми у соцмережах:

За напад на жителя Рівненщини - 12  років за ґратами

Рівненська обласна прокуратура в апеляційному суді відстояла вирок чоловіку, обвиноваченому в розбійному нападі на жителя села Довговоля, і завдання йому важких тілесних ушкоджень.

У прокуратурі повідомляють, що події трапилася у січні 2017 року в селі колишнього Володимирецького району. Обвинувачений зі спільниками одягнули маски й, проникнувши до будинку, напали на його власника.

Вони нанесли чоловіку множинні удари ножем, дерев'яним бруском, руками та ногами у різні частини тіла, чим спричинили потерпілому тяжкі та небезпечні для життя тілесні ушкодження. Також зловмисники забрали 700 гривень та 17 доларів США.

Обвинувачений певний час переховувався від суду, однак все ж був затриманий та взятий під варту.

Чоловік у ході судового розгляду своєї вини не визнав.

У листопаді 2020 року вироком Кузнецовського міського суду йому було призначено покарання - 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а також стягнення з нього 50 000 грн моральної шкоди, завданої потерпілим у справі.

Під час апеляційного перегляду справи за скаргою обвинуваченого прокурор довів законність рішення суду першої інстанції, тому Волинський апеляційний суд залишив вирок без змін – і в частині терміну позбавлення волі, і в частині виплати моральної шкоди

Щодо двох спільників обвинуваченого – то у 2018 році Володимирецьким районним судом їх засуджено до 9 та 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Двоє розбійників на волю вийдуть нескоро

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також