За наркотрафік до виправного центру покарали організатора, а він... щиро розкаявся

504 0

Ми у соцмережах:

За наркотрафік до виправного центру покарали організатора, а він... щиро розкаявся

Засуджений пояснив, що під час відбування покарання він звертався щодо отримання лікування препаратами замісної підтримувальної терапії. Однак, оскільки йому було відмовлено, вирішив отримувати наркотики у незаконний спосіб. У скоєному щиро розкаявся.

Ще у квітні 2022 року поліцейські Рівненщини у взаємодії із працівниками Городоцького виправного центру викрили діяльність злочинної групи, до складу якої входило семеро осіб.

Причетними до наркобізнесу виявилися четверо засуджених, а також житель Києва та двоє рівнян, які перебували на волі.

Організував і налагодив наркотрафік один із утриманців виправного центру, що відбуває покарання за вчинення майнових злочинів. Він робив замовлення киянину, той у столиці купував наркотичні засоби та сильнодіючі лікарські препарати і надсилав їх через одну із служб доставки у Рівне.

«Посилки» отримували двоє жителів обласного центру, які на таксі доставляли їх безпосередньо до території центру, а там залишали в обумовленому місці. «Товар» забирали засуджені, а потому організатор розподіляв його серед утриманців виправного центру.

Слідчі зібрали достатньо доказів та скерували кримінальне провадження до суду.

- Днями суддя Рівненського районного виніс вирок організатору каналу постачання наркотиків й присудив 7 років і 2 місяці позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Вирок іще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку, - повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також