За опір поліцейським покарають найктивнішого старателя

1336 0

Ми у соцмережах:

За опір поліцейським покарають найктивнішого старателя

Житель Зарічненського району нестиме кримінальну відповідальність за опір поліцейським

Під час відпрацювання території незаконного видобутку бурштину за повідомленням від лісників поліцейські виявили знаряддя та мотопомпу для незаконного промислу. Під час транспортування вилученого до відділення поліції дорогу правоохоронцям 3 травня заблокували близько ста невідомих між селами Ждань та Кухітська Воля.

Відділ комунікації поліції Рівненської області  повідомляє, що під час досудового розслідування слідчий зібрав достатньо доказів щодо причетності найактивнішого, 28-річного жителя села Новорічиця, до вчинення опору представникам правоохоронного органу групою осіб. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України.Санкція статті за опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків щодо охорони громадського порядку передбачає накладення штрафу в розмірі від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів громадян або обмеженням чи позбавленням волі на строк до двох років.

А тим часом на "варшавці " вчора знову була сутичка, під час якої отримали поранення восьмеро поліцейських. Як все було, показали журналісти телекалу UA: Рівне.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також