За опір поліції в урочищі «Яблунька» покарали винних

627 0

Ми у соцмережах:

У помешканнях підозрюваних поліцейські провели обшуки

Рокитнівський районний суд виніс вирок чотирьом місцевим жителям за опір поліції. Правоохоронці викрили обвинувачених на незаконному видобутку бурштину, а коли вилучали з місця події мотопомпи та квадроцикли – порушники почали фізично перешкоджати.

Інцидент в урочищі «Яблунька» поблизу села Вежиця Сарненського району стався цьогоріч 2 лютого. За даними слідства, троє поліцейських під час обстеження території виявили чотирьох людей, які займалися незаконним видобутком бурштину. Серед порушників були: Любов Чмуневич, Олександр Чурилович, Микола і Надія Кузьмичі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка конфіскувала два квадроцикли Honda і дві мотопомпи. Під час транспортування вилученого майна, четверо обвинувачених напали на правоохоронців і намагалися відібрати усе назад.

У суді Любов Чмуневич, Олександр Чурилович, Микола Кузьмич і Надія Кузьмич підписали з прокурором угоду про визнання своєї винуватості, повідомляє Zaxid.net .

Суддя Алла Комзюк визнала бурштинокопачів винними за ч.2 статті 342 Кримінального Кодексу України  (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) й призначила усім по 17 тис. грн штрафу. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також