За підтримки Віктора Шакирзяна у Рівному відбувся тенісний турнір

2012 0

Ми у соцмережах:

За підтримки Віктора Шакирзяна у Рівному відбувся тенісний турнір

Вчора, 13 вересня, відбулася важлива спортивна подія для міста - Відкритий чемпіонат Рівного з тенісу серед дітей віком 10 та 12 років. Фінансування турніру у повному обсязі взяли на себе ГО «Рівне Разом» та Віктор Шакирзян.

За його словами, наступним кроком буде втілення цілої програми, направленої на розвиток дитячого спорту в місті Рівному.

- Підтримка дитячого спорту у Рівному є одним із пріоритетів ГО “Рівне Разом”, адже саме під час таких змагань закладається фундамент подальших спортивних перемог, - сказав на відкритті турніру Віктор Шакирзян. - Сьогодні ми підтримуємо дитячий і юнацький спорт, намагаємось забезпечити якісні тренувальні бази, сприяти у проведенні турнірів - ми просто робимо це, щоб підтримати талановиту молодь, яка завтра гідно представлятиме Україну і Рівне на престижних міжнародних змаганнях.

Кращі рівненські тенісисти змагалися на кортах, демонструючи високий рівень підготовки. Оскільки змагання проводилися офіційно, то переможці та учасники отримали розряди та нагороди відповідно до своїх результатів.

Варто зазначити, що в змаганнях брали участь тенісисти, які вже встигли зробити собі ім’я й потрапити до рейтингу кращих в Україні. Так, двоє учасників входять в ТОП 50 найталановитіших гравців країни і є надією українського спорту. Тож цілком, імовірно, що зовсім скоро теперішні учасники рівненського турніру представлятимуть Україну в турі WTA.

У громадській організації “Рівне Разом” прагнуть втілити комплексну програму підтримки дитячого спорту у Рівному, яка розроблена волонтерами й тренерами. Віктор Шакирзян закликав усіх небайдужих приєднатися до цієї ініціативи. Бо й інші види спорту потребують підтримки.

- Переконаний, що разом ми об'єднаємо довкола дитячого спорту достатню кількість меценатів і небайдужих людей, а також підкріпимо ці зусилля стабільною підтримкою з боку місцевого бюджету, - зазначив голова ГО «Рівне Разом». - Результати не змусять на себе чекати і Рівне стане центром дитячого і юнацького спорту. Саме тут виховуватимуть кращі кадри для олімпійської збірної України. Хтозна, можливо, юні учасники сьогоднішнього турніру в Рівному зовсім скоро стануть переможцями серії Великого Шолома. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також