За посвідченням — у "пільгове вікно"

1197 0

Ми у соцмережах:

За посвідченням — у

Триває обмін посвідчень водія, виданих ще за часів Радянського Союзу. Станом на 26 червня видано 12 500 посвідчень водія, з яких 7 500 замінено на нові.

Триває обмін посвідчень водія, виданих ще за часів Радянського Союзу. Станом на 26 червня видано 12 500 посвідчень водія, з яких 7 500 замінено на нові. Зважаючи на те, що є велика кількість бажаючих здійснити цю процедуру, а здебільшого це люди старшого віку, в ДАІ вирішили облаштувати окремі вікна прийому документів на обмін посвідчень водія для осіб, які мають пільги. Такі "пільгові вікна" створено у всіх реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Рівненської області. — Заміна посвідчень водія старого зразка на нові буде проводитися до кінця 2013 року, тож є ще достатньо часу. Реєстраційно-екзаменаційні підрозділи області забезпечені відповідною бланковою продукцією. Вартість процедури становить 198 грн., — каже начальник ВДАІ УМВС полковник міліції Олександр Семенюк.

Щоб замінити посвідчення водія зразка СРСР на нове необхідно звернутися в реєстраційно-екзаменаційні підрозділи Державтоінспекції за місцем проживання та мати такі документи: паспорт громадянина України; медичну довідку; дві фотографії (3х4); екзаменаційну карточку; посвідчення водія.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також