За п’яне керування поліщук запропонував поліцейським 700 гривень

1372 0

Ми у соцмережах:

За п’яне керування поліщук запропонував поліцейським 700 гривень

20 липня поліцейські сектору реагування патрульної поліції поблизу села Рокитне за порушення правил дорожнього руху зупинили водія, який їхав без мотошолома на мотоциклі «Bird» без державних номерних знаків.

Будь-яких документів на право керування і транспортний засіб, який незареєстрований в установленому законодавством порядку, 22-річний житель села Хміль поліцейським не надав. Крім того, за зовнішніми ознаками він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, що і підтвердили результати освідування на алкотестері — 3,13 проміле.

Коли поліцейські почали оформлення адміністративних матеріалів одразу за чотирма статтям Кодексу України про адміністративні правопорушення (ч.1 ст.130, ч.1 ст.126, ч.5, ч.6 ст.121) молодик запропонував і дав їм хабар у розмірі 700 гривень. Гроші правопорушник поклав на панель службового авто.

Для документування кримінального правопорушення на місце події виїхала слідчо-оперативна група. У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди службовій особі) слідчі вилучили грошові кошти. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати мінімум 8500 штрафу, а максимум — позбавлення полі на строк від двох до чотирьох років.

Як з’ясувалося, 22-річний житель села Хміль уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство і розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також