За розкриття тяжкого злочину нагородили двох поліцейських

1772 0

Ми у соцмережах:

За розкриття тяжкого злочину нагородили двох поліцейських

Під час відеоселекторної наради начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський подякував за роботу поліцейським, які оперативно встановили та затримали зловмисника, підозрюваного у розбої та підпалі будинку в Здолбунові.

Нагадаємо, що 16 березня 30-річний житель міста Здолбунів вчинив розбійний напад на 81-річну жінку та підпалив її будинок.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, оперативність і наполегливість, виявлені під час затримання особи, підозрюваної у скоєнні кримінального правопорушення, працівникам відділення поліції №6 (м. Здолбунів) Рівненського районного управління — начальнику сектору кримінальної поліції Сергію Брочу та старшому слідчому слідчого відділення капітану поліції Сергію Кладію оголошено подяку.

«Дякую за службу, сміливість та відданість роботі. Лише завдяки професійним діям таких поліцейських можна ефективно та сповна протидіяти злочинності, а громадянам — розраховувати та допомогу та захист у будь-яку хвилину», — наголосив Олексій Камишанський.

Відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також