За що борються рівненські юні футболісти у чемпіонаті України?

742 0

Ми у соцмережах:

За що борються рівненські юні футболісти у чемпіонаті України?

Успішний виступ рівненського «Вереса» у першій лізі, розмови про стадіон та про базу змусили вболівальників згадати і про спортивну школу «Верес», розташовану на вулиці Набережній. Колись це була СДЮШОР, а нині — ДЮСШ. На деяких домашніх матчах у квітні завдяки гарній погоді та інформуванню на іграх юнаків навіть збиралося по кілька сотень вболівальників.

Нині юні «вересівці» чотирма віковими групами виступають у Вищій лізі юнацького чемпіонату України. Це другий вітчизняний юнацький дивізіон. В Елітлізі грають усі найсильніші футбольні школи — «Динамо», «Шахтаря», «Чорноморця», «Карпат», «Волині» та ін. Обласні центри зі скромнішими футбольними традиціями представлені у Вищій лізі. А є ще Перша ліга, де в основному команди невеликих міст.

Команди ДЮСШ «Верес» грають у групі № 4 Вищої ліги. Поки що результати у хлопців скромні, але минулої неділі вони приємно здивували, здобувши у чотирьох іграх аж 10 очок. У Рівному команди U16 та U14 обіграли чернівецьку «Буковину» — 2:1 та 2:0. А команди U17 та U15 протистояли на виїзді хмельницькому «Поділлю». Старші зіграли унічию — 0:0, а молодші виграли — 2:1.

Найуспішнішою з чотирьох команд ДЮСШ «Верес» наразі є команда 16-річних, яка у своїй групі посідає третє місце. Команда U14 — п’ята, U17 та U15 — восьмі з десяти команд. У загальному заліку групи № 4 Вищої ліги «вересівці» — п’яті, тобто розраховувати на вихід до Елітліги їм наразі складно.

Матчі чемпіонату команди ДЮСШ «Верес» проводять на Набережній зазвичай щосереди та щонеділі о 12.00 та 14.00. Тобто прийшовши в цей час на стадіон, ви з великою ймовірністю потрапите на футбол за участю юнаків «Вереса».

Разом з ДЮСШ «Верес» в одній групі грають також вихованці Костопільського спортліцею. У них результати дещо скромніші — дев’яте загальнокомандне місце. Найкраща з чотирьох команд U17 — на сьомому місці.

А ще є ФК «Вараш» у групі № 4 Першої ліги. Юні атомники представлені командами U17 та U15. Старші поки що десяті, а молодші — шості.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також