За січень рівненські рибалки сплатили понад 14 тисяч гривень штрафів

1367 0

Ми у соцмережах:

За січень рівненські рибалки сплатили понад 14 тисяч гривень штрафів

У період з 31 січня по 6 лютого інспектори Рівненського рибоохоронного патруля зафіксували 16 випадків незаконного вилову риби.

Так, на Млинівському водосховищі, яке розташоване на Ікві, працівники рибоохоронного патруля зафіксували п’ять випадків незаконного вилову риби. Також три порушення виявили на водоймі басейну Горині Дубровицького району. Рибалки сплатили штрафи, які передбачені частиною три статті 85 Кодексу про адміністративні правопорушення.

А на березі Усті неподалік Рівного патрульні побачили чоловіка, який мив свій автомобіль річковою водою. Чоловіку довелося сплатити штраф  за частиною три статті 85 Кодексу про адміністративні правопорушення. Справу направили до суду.

Загалом за січень працівники рибоохоронного патруля Рівненщини під час проведення рибоохоронних рейдів виявили 119 порушень під час вилову риби. Усі порушники сплатили понад 14 тис грн штрафів. Також вилучили 25 кг риби та 82 заборонені знаряддя для лову, зокрема для електролову. До суду передали 14 справ для притягнення винних до відповідальності.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає бути відповідальними та дотримуватись правил рибальства.
Жителів області просять повідомляти про порушення за телефоном (0362) 63-39-32.

Працівники рибоохоронного патрулю нагадують, що добова норма вилову риби за добу становить не більше ніж три кілограми.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також