За скаргою депутатки Рівненської облради відкрито кримінальне провадження проти лікаря, який претендує на керівну посаду

3497 2

Ми у соцмережах:

За скаргою депутатки Рівненської облради відкрито кримінальне провадження проти лікаря, який претендує на керівну посаду

Втретє Рівненська облрада сьогодні на сесійному засіданні намагатиметься призначити головного лікаря обласного протитуберкульозного диспансеру.

 Конкурс на посаду виграв хірург обласної дитячої лікарні Федір Аврука. За його призначення начебто лобіювала фракція БПП. Проте уже кілька місяців частина депутатів та громадські організації намагаються оскаржити результати конкурсу, а голосів за контракт з Федором Аврукою не вистачає.

Депутатка та керівниця фракції УКРОП Діана Гордійчук написала скаргу до поліції, що виявила факти підробки документів паном Аврукою. Наразі правоохоронці розслідують справи.
 
Також сьогодні з протестом проти призначення Федора Авруки прийшли представники ГО "Рада реформ Рівного". Святослав Клічук нагадав, що Федір Аврука не подав на конкурс усіх документів, а отже його не мали би навіть допустити до участі.
 
-Ми не ставимо під сумнів професійність кандидата як лікаря, проте ми вимагаємо у депутатів дотримуватися законодавства, - зазначив п.Клічук.
 
Голова правління "Мережі 100% життя" Юрій Лазаревич, який претендував на посаду головного лікаря тубдиспансеру, подав до суду на конкурсну комісію з вимогою скасувати результати конкурсу. Судові засідання ще тривають. Пан Лазаревич сьогодні також на сесії протестуватиме проти призначення Федора Авруки. За його словами, є підтвердження, що його конкурент подав неправдиві дані.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також