За смерть пішохода в Березному судитимуть не водія, а механіка

2481 0

Ми у соцмережах:

За смерть пішохода в Березному судитимуть не водія, а механіка

Слідчі направили до суду матеріали кримінального провадження відносно 60-річного жителя міста Березне, обвинуваченого у випуску в експлуатацію завідомо технічно несправного транспортного засобу, вчинене особою, відповідальною за технічний стан, що спричинило потерпілому смерть

Автопригода сталася ще 17 червня минулого року на вулиці Корецькій міста Березне.
Слідчі встановили, що під час руху у вантажного автомобіля «УРАЛ» відбулось від’єднання бортового кільця з подальшою розгерметизацією колеса, внаслідок чого було травмовано 45-річного пішохода. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя потерпілого не вдалося — від отриманих травм він помер у лікарні.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали кримінальне провадження.

В ході розслідування встановлено, що до злочину причетний 60-річний березнівчанин, механік сільськогосподарського кооперативу. Він випустив у експлуатацію технічно несправний спецавтомобіль «УРАЛ», втім, міг виявити несправність перед виїздом вантажівки під час візуального огляду.

Кримінальне провадження перекваліфікували, а 60-річному зловмиснику повідомили про підозру за фактом випуску в експлуатацію завідомо технічно несправного транспортного засобу, вчинене особою, відповідальною за технічний стан, що спричинило потерпілому смерть. Свою провину підозрюваний визнає та щиро розкаюється, повідомляє поліція Рівненщини.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також