За смертельне побиття односельця поліщук кілька років сидітиме у колонії

852 0

Ми у соцмережах:

За смертельне побиття односельця поліщук кілька років сидітиме у колонії

Сім років у колонії проведе житель Сарненського району. Вирок ще не набрав законної сили, отож сторона захисту може його оскаржити.

Нагадаємо, що упродовж дня 23 червня 49-річний житель села Немовичі разом із 41-річною співмешканкою у будинку 52-річного односельця розпивали алкогольні напої. Увечері, повертаючись додому, співмешканець почав ображати жінку та бити, тож від кривдника вона повернулася назад до того ж помешкання.
Там через деякий час 49-річний чоловік і застав благовірну. Тож між чоловіками виник конфлікт, в ході якого 52-річний житель Немовичів ногами наніс майже десять ударів знайомому по голові та тілу.
Через кілька годин потерпілий помер. Аби приховати сліди, вночі заніс побитого сусіда до його будинку, а жінці наказав мовчати, пригрозивши розправою.
Раніше судимого за умисне вбивство зловмисника одразу затримали. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України.  Суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою. Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та у жовтні кримінальне провадження до суду. Обставиною, що пом’якшує покарання стало щире каяття та сприяння слідству 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також