За смертельні побої - отримав 7 років ув’язнення

1163 0

Ми у соцмережах:

За смертельні побої - отримав 7 років ув’язнення

Рівненський апеляційний суд залишив без змін вирок Володимирецького районного суду від 15 липня 2019 року, яким 46-річного мешканця Володимиреччини Анатолія визнано винуватим в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть людини, та призначено 7 років позбавлення волі.

Трагічний випадок трапився цього року 19 березня в одному із сіл Володимирецького району, де народився та проживав Анатолій. Чоловік був безробітним та зловживав спиртними напоями. Близько 19-ї години перебуваючи напідпитку за місцем свого проживання, у Анатолія виник конфлікт зі своєю співмешканкою Зінаїдою. Він наніс два удари ногою в живіт лежачій на землі жінці, внаслідок чого потерпіла померла.

Вирок суду першої інстанції оскаржила захисниця засудженого.  В апеляційній скарзі вона просила змінити вирок Володимирецького районного суду та призначити її підзахисному покарання,  не пов’язане із позбавленням волі.

ava16.jpg

Пресслужба Рівненського апеляційного суду повідомила РВ, що колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних вирок суду першої інстанції залишила без змін, а апеляційну скаргу — без задоволення. Суд вважає, що визначений розмір покарання — 7 років позбавлення волі — відповідає ступеню тяжкості вчиненого злочину та особі обвинуваченого, і є необхідним та достатнім для його виправлення й попередження нових кримінальних правопорушень. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також