За смертельну ДТП на блокпосту у Рівненському районі судитимуть хмельниччанина

2355 0

Ми у соцмережах:

За смертельну ДТП на блокпосту у Рівненському районі судитимуть хмельниччанина

Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та скерували до суду кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Нагадаємо, автопригода сталася 29 липня близько 22:20 на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у селі Вельбівно колишнього Острозького району. Водій вантажного автомобіля «Volvo» — 40-річний житель Хмельницької області, проігнорувавши вимоги дорожніх знаків «Обмеження максимальної швидкості», «Проїзд без зупинки заборонено», не дотримався правил проїзду блок-постів та в’їхав у бетонну конструкцію останнього. Від удару авто відкинуло на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення із вантажівкою «Renault Magnum» під керуванням 36-річного жителя Тернопільської області.

Автомобіль «Renault», який перевозив у напівпричепі зерно, перекинувся, а водій випав із салону та потрапив під колеса «Volvo». Отримані 36-річним мешканцем Тернопільщини травми виявилися несумісні з життям.

Крім того, в автопригоді було пошкоджено ще й легковик «Ford», припаркований на узбіччі. На щастя, на момент ДТП у салоні нікого не було.

За результатами експертиз 40-річний житель Хмельниччини, отримав легкі тілесні ушкодження та був тверезий.

Чоловік щиро розкаюється у скоєному та активно сприяв слідству, що стало пом’якшуючою обставиною у призначенні покарання. Втім, за йому тепер може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також