За смертельну ДТП на Рівненщині судитимуть водія з Херсона

989 0

Ми у соцмережах:

За смертельну ДТП на Рівненщині судитимуть водія з Херсона

Слідчі скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 56-річного жителя Херсону, обвинуваченого у скоєнні смертельної ДТП, в якій цьогоріч 24 серпня загинув рівнянин.

Сталася автопригода між Рафалівкою та Суховолею.  56-річний водій вантажівки «ДАФ» з напівпричепом, на заокругленій ділянці дороги проявив неуважність до дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням сідлового тягача, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із автомобілем «KIA CEED», який від удару злетів у кювет.

Попри надану невідкладну допомогу життя потерпілого, 36-річного водія легковика, жителя Рівного, врятувати не вдалося — отримані внаслідок ДТП травми виявилися несумісні із життям. Він помер у «швидкій» по дорозі у лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, и 56-річному жителю Херсонської області повідомили про підозру. Він був тверезий.

Свою провину підозрюваний визнає, а обставина, яка пом’якшує покарання — щире каяття.

Слідчі закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом до суду.

За скоєне обвинуваченому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також