За смертельну ДТП засудили у Рівному водійку з Миколаївщини

805 0

Ми у соцмережах:

За смертельну ДТП засудили у Рівному водійку з Миколаївщини

Прокурорами Рівненської обласної прокуратури в суді доведено вину жительки Миколаївщини, якій інкримінували порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

У червні 2021 року жінка з чоловіком та двома друзями, на автомобілі Renault Megane їхали трасою Устилуг – Луцьк – Рівне в бік Волині. Поблизу села Зоря 36-річна водійка з Миколаївщини, під час обгону попутної вантажівки, не переконалась в безпечності маневру та на зустрічній смузі допустила зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz E200, яким керував 45 - річний мешканецб Львівщини. Обидві автівки після удару злетіли в кювет.

Внаслідок ДТП загинуло подружжя, пасажири Renault, а чоловік винуватиці та водій Mercedes-Benz отримали травми середнього ступеня тяжкості та були госпіталізовані до медзакладів.

Вироком Рівненського районного суду їй призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки, повідомила Рівненська обласна прокуратура.

Обвинувачена свою вину визнала та переконувала суд у щирому каятті. Вирок Рівненського райсуду тепер може бути оскаржений в апеляційному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також