За сприяння у запобіганні злочину керівник поліції області відзначив рятувальників

603 0

Ми у соцмережах:

За сприяння у запобіганні злочину керівник поліції області відзначив рятувальників

Сьогодні начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський перед відеоселекторною нарадою вручив трьом працівникам ГУ ДСНС подяки за проявлені пильність, рішучість і оперативність у запобіганні вчиненню кримінального правопорушення.

Під час чергування на території будівництва нового пожежного депо на вулиці Князя Володимира у поле зору співробітників Головного управління ДСНС в Рівненській області потрапили троє підозрілих осіб біля легкового авто. Підійшовши до них, почули прохання про допомогу завести транспортний засіб. Та, коли працівники ДСНС попросили показати реєстраційні документи або посвідчення водія, чоловіки заметушились. Оперативно викликали поліцію та відволікали увагу зловмисників до приїзду патрульних. Як з’ясувалося, усі троє уже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

 

«У нас спільні завдання і спільна мета — служити, захищати, рятувати та допомагати нашим громадянам. І лише завдяки чіткій взаємодії усіх підрозділів, громадянській позиції кожного ми зможемо досягти бажаних результатів у створенні безпекового середовища на території Рівненщини», — зазначив Олексій Камишанський, адресувавши слова вдячності колегам за співпрацю.

 

Керівник поліції області особисто вручив подяки співробітникам ГУ ДСНС в Рівненській області: рядовому служби цивільного захисту Івану Дем’янчуку, сержанту служби цивільного захисту Олександру Середі, прапорщику служби цивільного захисту Олександра Гончара.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також