За вчорашній вечір у Рівному трапилося три ДТП, одна людина – у лікарні

913 0

Ми у соцмережах:

За вчорашній вечір у Рівному трапилося три ДТП, одна людина – у лікарні

Вчора, 6 серпня, надвечір у Рівному розбилося четверо автомобілів та потерпів неповнолітній велосипедист.

Близько 17:20 на вулиці Волинської Дивізії 62-річний рівнянин на своєму автомобілі «ВАЗ-2109» в’їхав у припаркований автомобіль «DAF», за кермом якого був 53-річний житель Рівного. Внаслідок ДТП водія легковика доставили до лікарня, де медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та контузію правого ока. Чоловіка госпіталізували, повідомляє ВК ГУ НП у Рівненській області.

У цей же час до поліції надійшло повідомлення, що карета швидкої медичної допомоги,  яка саме виїхала на вказаний виклик ДТП, на перехресті вулиць Княгині Ольги та Степана Бандери зачепила дитину на велосипеді. Однак, як з’ясували поліцейські, восьмирічний хлопчик велосипедом переїжджав вулицю і впав сам. У дитини виявили синці та подряпини, до мед закладу його не госпіталізовували.

Крім того, дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиць Княгині Ольги та Олекси Новака. 36-річний водій автомобіля «Renault Fluence» не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із «Mercedes-Benz», яким керував 24-річний рівнянин. Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. У водія «Mercedes» медики діагностували компресійний перелом тіла поперекового хребця та госпіталізували у травматологію.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також