За виборчою кампанією на Рівненщині стежитимуть спостерігачі ОБСЄ

967 0

Ми у соцмережах:

За виборчою кампанією на Рівненщині стежитимуть спостерігачі ОБСЄ

Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук зустрівся із офіційними спостерігачами від ОБСЄ. Це – Турід Полфус та Ахмад Джавід Нур. Вони прибули задля спостереження за процесом проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня в Рівненській області.

За словами представниці місії ОБСЄ, вони стежитимуть за проведенням передвиборчої агітації, роботою виборчих комісій, за дотриманням законодавства. Оцінюватимуть також і результати виборів. Свої спостереження опублікують на офіційному сайті.
Олександр Корнійчук зауважив, що завдання влади – створити в області необхідні умови для належної організації виборчого процесу відповідно до чинного законодавства.
- Вибори президента України пройшли прозоро та відкрито, і це підтвердили усі офіційні спостерігачі. Надіємося, що і парламентські вибори будуть не менш демократичними. Для нас важливо, аби виборчий процес проходив у межах закону, а під час нього були дотримані права громадян. Відповідно влада сприяє приведенню цього процесу, при цьому не втручаючись в діяльність виборчих комісій. Ми дякуємо вам за допомогу та готові до співпраці,зазначив заступник голови ОДА під час зустрічі.
За повідомленням прес-служби Рівненської ОДА.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також