За викрадення авто селянин зі Здолбунівщини сидітиме у колонії

683 0

Ми у соцмережах:

За викрадення авто селянин зі Здолбунівщини сидітиме у колонії

Суд призначив покарання зловмиснику за угон авто у Рівненському районі.

Повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом у селі Стара Мощаниця колишнього Здолбунівського району надійшло до поліції 11 січня минулоріч. 41-річний житель Мізоча, який користувався автомобілем «Volkswagen T4», припаркував бус біля зупинки громадського транспорту, а сам зі знайомим на авто останнього поїхав у Мізоч.  У мікроавтобусі його залишився чекати 33-річний знайомий, який вирішив дістатися на чужому авто додому. Тож, маючи умисел на заволодіння транспортним засобом, діючи повторно та усвідомлюючи протиправність своїх дій, знайшов у салоні ключ, завів двигун та поїхав. Однак орієнтовно за кілометр не впорався із керуванням і злетів у кювет. Опісля покинув бус та пішов додому.

Свою вину у скоєному злочині зловмисник визнав повністю. При призначенні покарання суд врахував також і той факт, що обвинувачений раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, однак на шлях виправлення не став та новий умисний корисливий злочин вчинив під час іспитового строку.

Вироком Здолбунівського районного суду 34-річного чоловіка визнано винним за викрадення авто  та призначено йому покарання -  п’ятб років позбавлення волі.

Остаточне покарання за сукупністю вироків — шляхом часткового приєднання невідбутої частини покарання відповідно до вироку Рівненського районного суду становить п`ять років і один місяць позбавлення волі без конфіскації майна.

Вирок ще не набрав законної сили, тож сторона захисту може подати апеляцію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також