По ягоди та гриби ходити тепер на «Ольманські болота» у Білорусь більше не можна

1080 0

Ми у соцмережах:

По ягоди та гриби ходити тепер на «Ольманські болота» у Білорусь більше не можна

На Рівненщині завершився сезонний пропуск громадян через кордон для збору диких ягід та грибів.

Цього тижня  закінчився сезонний пропуск громадян, жителів прикордонних населених пунктів Рівненської області, на територію Республіки Білорусь. Спрощений пропуск громадян через українсько-білоруський кордон, для збору дикоросів, тривав у два етапи з 1 липня по 10 серпня та з 6 вересня по 15 листопада. Загалом упродовж вказаного періоду прикордонники відділу Березове, в 3-ох тимчасових місцях спрощеного перетину державного кордону Познань, Березове та Дроздинь забезпечили пропуск на територію сусідньої держави майже 19,5 тис. громадян,  з яких - понад 400 діти, повідомляє у Фейсбуці Північний кордон. Держприкордонслужби.

Прикордонники упродовж сезону збору ягід та грибів 2021 року забезпечили комфортні умови для пропуску громадян та виконали вимоги щодо дотримання законодавства України з прикордонних питань.

Зацікавлені особи мали можливість, за наявності відповідних документів збирати дикороси в Білоруському республіканському ландшафтному заповіднику «Ольманські болота». Перетин кордону був можливий лише в пішому порядку або на велосипедах. Пропускні операції відбувались з дотриманням карантинних вимог.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також